Si e pershkruani antarin larte?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

A2.

Kūki Yomenai
Kësaj i them gjithmonë Po akoma pa e thënë pyetjen deri në fund... 🤣
 

Bebw

Never give up 🙃
Djalë bobe 🤣 nuk ma prish qejfin asnjëherë
 
  • Haha
Reactions: A2.

A2.

Kūki Yomenai
Ka shije të mirë të gjërave çfarë shikon... Vë bast veç teletubbies ka shikuar shumë dhe Tommy n' Jerry 😜😜
 

A2.

Kūki Yomenai
ke ne thonë: Armikun trim vrite, por hakun mos ja ha... kështu që më duhet ta pranoj është një plak me stil
 

A2.

Kūki Yomenai
le të shohim... ka lexuar pak në psikologji, duket të jetë rreth 33-34 vjeç.. jeton në ndonjë fshat afër një qyteti të madh.. i papunë, i arsimuar por pak arrogant,.. si të duket plak kjo për Armchair psikologji 😜 ?
 

A2.

Kūki Yomenai
Tip interesant A2shi. Here here me duket dhe jo interesant. Por ka qendrim interesant gjithesesi.
interesant është mirë apo jo? 😜

tema:
e vështirë 😜
 

OldSoul

Plak Hesapi
le të shohim... ka lexuar pak në psikologji, duket të jetë rreth 33-34 vjeç.. jeton në ndonjë fshat afër një qyteti të madh.. i papunë, i arsimuar por pak arrogant,.. si të duket plak kjo për Armchair psikologji 😜 ?
Kjo zonja dhe zoterinj eshte arsyeja pse nuk duhet te pini alkol. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O plak sa kam qesh. Nuk ke kap asnje.

@Marla shpirt
 

A2.

Kūki Yomenai
Kjo zonja dhe zoterinj eshte arsyeja pse nuk duhet te pini alkol. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O plak sa kam qesh. Nuk ke kap asnje.

@Marla shpirt
besoj kjo e definon më së bukuri armchair psikologjinë... I thought u were a smart one... disappointed 😞
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
@A2. Eshteee nje kyyyy. :p
Nuk ja don fare te miren familjes sime dhe koteleve. :(
 
  • Haha
Reactions: A2.

Bebw

Never give up 🙃
☹☹☹ më parakaloj pa sinjale ☹
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top