Si ka ndryshuar Krishtlindja

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Si ka ndryshuar Krishtlindja

1482490221krisht.jpg


Krishtlindja, në shumë vende të botës është një ndër festat më të rëndësishme fetare.

Po ashtu, ajo festohet edhe nga të krishterët në Shqipëri, sipas riteve që ndiqen vit pas viti. Po ashtu si çdo moment tjetër festiv, edhe për Krishtlindje, njerëzit bëhen më të dashur më njeri-tjetrin, ndajnë dashuri dhe dhurata mes tyre.

Pra, në një lloj mënyre kjo është shndërruar edhe në një festë paksa komerciale, ku ata që kanë dëshirë por mbi të gjitha mundësi e festojnë ose ndihmojnë ata që kanë nevojë.

Por kjo varet nga këndvështrimi i gjithsecilit prej atyre që festojnë ose jo.

/ Top Channel
 
Top