Si të njohim miqësitë e rreme?

Nuk njifet asihere….gjitha kto ndodhin kur miqesia ka krisje per 1 x arsye….gjithmone do konsiderohemi si miq te rremi dhe do konsiderojme miq te rreme
 
Ta fillojme kete testin nga ty psh? :p

I lexova dhe se pashe veten askund , qe dmth une jam nje mikeshe e shendetshme

faleminderit
Une jam po ai.
Nese do i kisha dhene aq shume rendesi interesit, nuk do te kisha shoqerin e gjere.
Kam preferuar “te mira” me pak. Po te vendosja ne zbatim ate qe postova me lart, do te jetoja i vetem, pasi edhe ne familje po i “preke interesin”, varin turinjte.
 
Une jam po ai.
Nese do i kisha dhene aq shume rendesi interesit, nuk do te kisha shoqerin e gjere.
Kam preferuar “te mira” me pak. Po te vendosja ne zbatim ate qe postova me lart, do te jetoja i vetem, pasi edhe ne familje po i “preke interesin”, varin turinjte.
kurse une them se aty njeh cfare ke rreth vetes
 
Top