Si të rriteni edhe pak

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Korrigjojeni qëndrimin
Qëndrimi adekuat i trupit ka shumë të mira fizike, por edhe psikologjike. Përpos të tjerash, ai ka rëndësi edhe për shëndetin e shpinës suaj. اështja kyçe është disiplina: çdo herë mbani mend se shpina duhet të jetë e drejtë, sikur kur të ecni, po ashtu edhe kur të rrini ulur.

Zgjidhni gardërobë me vija vertikale
Rrobat me vija horizontale ju bëjnë që të dukeni më të shkurtër sesa që jeni, prandaj më mirë mos i përdorni fare. Evitoni edhe veshjen e rrobave të gjera dhe materialet e rënda. Në vend të tyre, përcaktohuni për rroba me vija të holla vertikale, me qepje të dukshme, pulla interesante, që janë në kontrast me rrobat e tjera. Zgjidhje e mirë janë edhe pantallonat e shkurtër.

Rëndësia e nuancave
Zgjidhni rroba me nuanca të ngjashme – bluzën e gjelbër të errët dhe pantallonat pak më të çelët të gjelbër, psh. Edhe ky trik do t’ju bëjë që të dukeni më e gjatë.

Takat – po, por jo tepër të gjata
Dihet se këpucët me platformë të lartë dhe me taka të gjata të bën që të dukesh më e gjatë, por këpucët e tilla nuk janë edhe aq të rehatshme, e nëse jeni tepër e shkurtë, takat e tilla ju bëjnë që të dukeni qesharake.

Lidhni flokët bisht
Stili i zgjedhur i flokëve ju ndihmon që të dukeni më e gjatë. Ngritni balluket, e anash lëmoni flokët. Përshtypjen e gjatësisë mund ta arrini edhe duke i lidhur flokët lart, në formë bishti. KS
 

El'Mejor

Daja
Sbesoj se edhe burrat duhet te vene taka hahaha :D Une mendj se nese eshte elegante femra sado e shkurter te jete nuk duket :)


:djalle:
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Une jam rrite boll,ja dikush t' me bllokoj cat rubinet kohe. :p
 
Top