Sjellja e mirë fillon qysh në fëmijëri!

Desa

Felix - Culpa
Të nderuar forumistë!
Në rrjetin e miqëve në LinkedIn, pata nderin të komunikoj me zonjën Jeta Vojkollari, noveliste, që ka botuar librin për fëmijë: Saving Winterfall: Little Highlander's Acts of Heroism (Little Highlander’s Acts of Heroism Book 1)
Nderi që ma kërkoi, ishte thjeshtë shpërndarja nëpër portale të ndryshme.
Për më shumë informata, Jeta Vojkollari on LinkedIn: Saving Winterfall: Little Highlander's Acts of Heroism (Little Highlander | 40 comments

Faleminderit 😊
 

Katil

Antarë i Respektuar
Të nderuar forumistë!
Në rrjetin e miqëve në LinkedIn, pata nderin të komunikoj me zonjën Jeta Vojkollari, noveliste, që ka botuar librin për fëmijë: Saving Winterfall: Little Highlander's Acts of Heroism (Little Highlander’s Acts of Heroism Book 1)
Nderi që ma kërkoi, ishte thjeshtë shpërndarja nëpër portale të ndryshme.
Për më shumë informata, Jeta Vojkollari on LinkedIn: Saving Winterfall: Little Highlander's Acts of Heroism (Little Highlander | 40 comments

Faleminderit 😊
Shqip a ka botim?
 

Desa

Felix - Culpa
E lekëve qoftë se thash po marr ndonjë ban 😂🤪
 

Desa

Felix - Culpa
Edhe ajo te gjen po u solle jo ne vije te drejte me parimet dhe rregullat e pashkruara te njerezimit forumor.😁
Çfar nuk e gjen njeriun në këto kohë 🙄
Sipas parimeve dhe rregullave të shkruara, apo perceptimit individual të tyre? 😁
 

%^.^

該走了
Çfar nuk e gjen njeriun në këto kohë 🙄
Sipas parimeve dhe rregullave të shkruara, apo perceptimit individual të tyre? 😁
Radio flet vetem nje here dhe ne menyre te pa diskutueshme.😂😂😂
Te kam thene, Be yourself, eat a snickers 😂
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Une klikova thash mos ka ndonje shtjellim teme :)
 
Mendimi im rreth temes eshte qe ne femijeri sjellja e mire eshte e imponuar 100% nga familja se aty marrim hapat e pare por problemi qendron kur rritesh dhe krijon shoqerine tende ose shikon jeten shoqerore te te tjerve
 
Top