Sofra durrsake !

AnaVie

Undisputed worman
Staf në FV.AL
Po ku pihet aperitivi pas ksaj veres moj puuuu 70 euro ver ta dhjet me aperitiv pranaj ste biet gjo ty lool
Shi si bo si lopa mire . E sjell dhe e prish muhabetin lool
70 euro e 2016 ?🙄🤔 ta kan fut :p
Po ca do ne kte ore ti aman ? Noj shkelm byces? lool
 

WxP

Hidrauliku
Po mi nven... djath fshati du une ta bi kush det lool
 

WxP

Hidrauliku
Shi si bo si lopa mire . E sjell dhe e prish muhabetin lool
70 euro e 2018 ?🙄🤔 ta kan fut :p
Po ca do ne kte ore ti aman ? Noj shkelm byces? lool
Ma dhiu prap... ja rriti 2 vite direkt 😥
 
Top