Sofra e Burrave

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Ku ta djegim?
Tek tavulla Apo me djathtas nona?
031AD931-7FD2-45AC-B500-C4797DA5BC9B.jpeg

Kape dajo digje ku te shijoj me se miri .:p
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
/me shef shenja xhelozie ne sofer dhe per hater te dollise kollitet 3 here dhe thote: Dollia shtyhet per neser!
Grate te lajne e te pastrojne, ne burrat ne ballkon dredhim ka i cinare dahon!
 
Top