Sofra e Burrave

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Ka peta hasudja? 🤣🤣🤣
C3A6CE75-3BE0-4141-9DF0-92E35F1E3457.jpeg


e gjet nona..futi durt e shih a ka pet apo jo . 😜🤣🤣
 

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Me ul koken pak posht vetllat kshu 🤨🤨 doren tek njera kemb si burrat n'vakt ene thot
Po grave kush u dha me pi ?

/me pergjigjet gjith tangarllik

u dehem nga prezenca Juaj te dashur burra...kot nuk jemi ne nje tavoline...:D
 

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Se kuptova kte pjesen e fundit

Fjalen "kot"

ore ti ben sikur skupton se je burre apo ca ?? 🤬🤬🤬
———
« « u dehem nga prezenca Juaj te dashur burra...kot nuk jemi ne nje tavoline...:D » »
———
ja ku e ke te plote Plasi syt se Vendin ne ballkon e ke po he !
 

Xhelozi

Staf në FV.AL
ore ti ben sikur skupton se je burre apo ca ?? 🤬🤬🤬
———
« « u dehem nga prezenca Juaj te dashur burra...kot nuk jemi ne nje tavoline...:D » »
———
ja ku e ke te plote Plasi syt se Vendin ne ballkon e ke po he !
Smi kapi syni ato fjalt e tjera se ju nuk ishit n tavolin me ne 🤨 veq @Marla qe erdhi e na solli tiramisu 🤷‍♂️
 

AnaVie

I Miss you so much my dad
Staf në FV.AL
Ok shijo tiramisun sonte e fli te dale pija .:D
Naten dhe nga un .😜
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
edhe ti chatist kujtoja se ne te dy e Moni 3 ishim te vetmet specie virtuale pa provu chatin

moosssssssssssss do me beni te ekspoloroj kete disipline te re hormonale virtuale lool
Jo jo Moni e ka provu ,vetem se asigjo nuk mori vesh , si hyri doli lool
 
Top