..Sofra Fierake..

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Si dhe firmen e luleve Bare dhe hotel Dashamirin qe mos humb rrugen une si pike referimi lool

Te keqinj aty ne Fier jane policet rrugore mistreca dhe lekista te papam. Lol
Mua me kujtohet shum vite me pare nje bar (Ice Bar me duket se e ka pas), rrinte hap diskoteka ne mes te dites 😂😂😂 (çudira Shqiptare)
 
Top