Sofra kantina e veres: "takohemi per nje gote"

Lauri

Anunnak
Nuk më the ç'vere deshe amara. Il puttano të kuqe toscana, ok ?
FB_IMG_1605104908399.jpg
 
  • Më pëlqen
Reactions: MEe

Lauri

Anunnak
me veren nuk kruhem per lehte sepse kam kujtime te hidhura...
Edhe për ty e kemi diçka që t'a kthej mendjen në prejtim të kundërt 180* 🤪
IMG_20201111_153228.jpg
 

Lauri

Anunnak
E kuqja shkon gjithekund dhe gjithmone.
Senseo knaqu !e kete sonte ☺️

FB_IMG_1602841990105.jpg
 

Lauri

Anunnak
Jezus. Kjo është hera e fundit që të dërgojmë në shtëpi.
Sa herë të kemi thënë këtu tek sofra jonë që nuk përzihet Vodka me Gin e Sambuca 🤔
IMG_20201113_112905.jpg
 

Lauri

Anunnak
Të njohësh sekretin e tretë të Fatimes ju mjaftojnë nja dy gota 😵👀💃😒

IMG_20201114_104400.jpg
FB_IMG_1605347010979.jpg
FB_IMG_1605347006449.jpg
 

Lauri

Anunnak
Nje loje shah para dhe pas buke

 

Hera

Antarë i Respektuar
Nuk pihet thate vera eeeee.


dfdde48b35390974945c40653c24c549.jpg
 

Lauri

Anunnak
bitte alle zusammen 💪😄👍

 
Top