Sofra Tironce

Elushe

Vogëlushe
K'tu ju mund t'thoni ca t'u doj zemra rreth sofres tironce. Ecni mer capajevat e tirones, ene ju te tjeret gjithashtu, t'a kthejm ka i got me raki si njihere e nji kohe. Mos harroni t'merrni ene postiqet me vete se kina me u ul dyst tabon si i thomi ne tironcat. Hajt nashtina bofshi qef e me t'mira ishalla.
 

ZHIGO

better than your ex, better than your next
@Didi ,

Hec e na e zbukuro çik sofren se nuk u be qameti, si tironce qe je flas :p
 

ZHIGO

better than your ex, better than your next
Mo na bo me hap thesin nashti, se anej nga onet tuja edhe kamarieri ta sjell peshkun gjith pordh, bo sikur me qen pronari 😆

Ktu te gjitha bohen, ene sfilat mode po deshe me bo ti e bojm 🤣

Unë as të sforcohem sflas dot si ju tongërlliksat 🤣

Ça bëhet këtu? :p
 

Didi

C'est la vie.
Herën e fundit që hëngra trileçe isha në Vlorë oooo

U bë vite 😱
 

Didi

C'est la vie.
Të kosh dikë, prsh. Vajza koje pak beben.

Pra kur ndihmon sikë pëe të ngrën, kur i jep të haj.
 

ZHIGO

better than your ex, better than your next
🤣🤣🤣🤣🤣

@Vajza ushqej=koj, thojne ato katunaret e tirones si puna Didit 🤣

@Didi si nk e bone nje dite pushim, do te ngel ne dore te keqen 🤣
 

ZHIGO

better than your ex, better than your next
Ju kam si shpirt te dyjava, ja po ja u jap dhe pjesen time te trileces, nomi u boft :p

Ishalla nuk po kapeni per flokesh dhe per lugen 😆
 

ZHIGO

better than your ex, better than your next
Doja te shtoja, qe nuk e futa veten ke pjesa e flokve se besoj me kuptoni 🤣
 
Top