Sot mesova që....

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Qe si hapet kujt ca ke ti , por si jane vete
Dhe mire bejne
 

Delirium

No description ...
Rruga e kembesoreve

me keq akoma...ka mafie:eek:
Sof e di qe e ke fjalen per rrugen e jetes , se per jete rruge gangsta sje ti 🤪
Mafia nuk neperkembet neper autobuza linje , levizin me mjete te fundit 🤪
 
Top