Spanjë:Publiku vret kohën.Vallëzim me referin anësorin…

fshatari

Anetar
Duke qene se ndeshja nuk ofronte ndonje ritem per t’u defryer, tifozet

e Cadise ne Segunda Division ne Spanje, kane gjetur nje menyre mjaft origjinale per te kaluar kohen.

Nje grup prej 20-30 vetesh kane ndjekur hap pas hapi nga shkallet e stadiumit arbitrin anesor gjate ndeshjes, duke imituar levizjet e tij. Rezultati? Nje koreografi e shkelqyer dhe nje koordinim qe do ta kishin zili edhe balerinet e skenave.Te pakten ata e dhuruan nje spektakel, lojtaret tashme kane radhen ta bejne ne fushe…

[youtube]v_ijpIvQQiI&feature[/youtube]
 
Top