Speciale: Top 10 koshashënuesit më të mirë të NBA

Dragon32

Antar Aktiv
NBA njihet si liga më e fortë e basketbollit në botë, ndërsa në të luajnë dhe kanë luajtur basketbollistët më të mirë të të gjitha kohërave.
Specialiteti do të ketë në temë koshashënuesit më të mirë të të gjitha kohërave të NBA.


Top 10 koshashënuesit më të mirë të NBA
1- Kareem Abdul-Jabbar – 38.987 pikë
2- Karl Malone – 36.928 pikë
3- Michael Jordan – 32.292 pikë
4- Wilt Chamberlain – 31.419 pikë
5- Shauqille O’Neal – 28.516 pikë
6- Moses Malone – 27.400 pikë
7- Elvin Hayes – 27.313 pikë
8- Hakeem Olajuëon – 26.946 pikë
9- Kobe Bryant – 26.712 pikë
10-Oscar Robertson – 26.710 pikë
 
Top