Spektakolare / Nëndetësja amerikane çan akullin dhe del në sipërfaqe

Arfenilla

Themelues i Forumit
Marina amerikane ka publikuar një video gjate momentit spektakolar kur nëndetësja "USS Hartford" del nga poshtë akullit në rrethin Arktik.

Ajo çau shtresën e fortë të akullit më 10 mars gjatë një ekspedite.

Marina thotë se, nëndetësja eksploroi për pesë javë kapacitetet operacionale në këtë rajon. /albeu
 

ricky_ch

******
Titulli: Spektakolare / Nëndetësja amerikane çan akullin dhe del në sipërfaqe

Haha, nëse trashësia është ajo që ka mbetë lartë tek kulmi,
është qesharake për tu quajtur spektakolare.
Në fakt, siç shihet trashësia nuk mund të jetë më shumë se 50 cm.

Megjithatë, gjithëçka paska qenë e përgaditur, se përndryshe as
inçizimet s'do të ekzistonin!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Titulli: Spektakolare / Nëndetësja amerikane çan akullin dhe del në sipërfaqe

Duhet te jete e magjishme bota nenujore dhe udhtimet ne te :)
 
Top