Sport dhe mirmbajtja e trupit.

...
po bëhet gati një viti nga Covid 19 ,

Jetuam të izoluar me frikë e pa kontakte me njerëzit e më keq pa sport pèr ata që bëjnë sport rregullisht.

Po vjen Pranvera e sikur jeta po normalizohet e besoj e kemi të nevojshme sportin.

Këtu po sjell një video e çdo kush nga ju mundë të sjell diçka nga sporti I përditshëm apo ndonjë këshillë nga përvoja e përditshme.

Këshilla ime për fillestart ., sa më pak aq më mirë duke rritur kohen dhe mundesin e ushtrimeve.

 
Top