Sportistja më e bukur e Lojërave Olimpike (FOTO)

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Sportistja-m%C3%AB-e-bukur-e-Loj%C3%ABrave-Olimpike.jpg
Antonija Misura është një basketbolliste kroate pjesëmarrëse në “Londër 2012” dhe sipas korrespondentit spanjoll të sportives ‘Marca’, Misura është sportistja më e bukur e kësaj Olimpiade.
“Duke shëtitur në Londër pashë një bukuroshe me tutën e Kroacisë. Ishte dashuri me shikim të parë!”, shkruan reporteri në blogun e tij.
“Nuk e njihja dhe mora sa më shumë informacion për të. Në internet kuptova që për shumë njerëz ajo është më e bukura e Olimpiadës. Kanë shumë të drejtë!”, shton gazetari.
Ja fotot e Antonija Misura:
Misura.jpg
Misura2.jpg
 
Top