Stafisti I 2021

Stafisti i 2021


  • Totali i votuesve
    35
  • Poll closed .
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Ika ika se lash nam, kam qe dje pasdite qe me mbyti kolla nga e qeshura dhe kam nderruar 5 peshqire per lotet.
Ju qe sme votuat i befshi ilaçe klikimet!
Mbyllini kto temat tani se vjen ai politikani Niqes dhe fillon ben moral.
Befshi hajer se kam qesh sa per gjithe vitin.😂😂😂
Shikohemi ne edicionin e radhes.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top