Stili i Pasurimit Te Lekve ( humoristike )

Banditos

Aop ne kanalin #Shqiperia
Bie Fjala

Ju Marre Borxh dy Shkove nga 25 euro (50 euro)

Blej Nje Pal xhinkse 45 euro me ngelen (5 euro)

Ju kthej Mbrapch nga 1 euro (ju detyrohem nga 24 euro) dhe me ngelen (3 euro)

Atere 24+24+3 = 51

Si e Shpejgoni ??
 

Jimi

Antarë i ri
Pe: Stili i Pasurimit Te Lekve ( humoristike )

ti kishe 50euro....45 euro bleve dicka dhe te ngelen 5 euro....2 euro ja dhe shokve
Perfundimi 45(qe i harxhove ne xhinse)+2(qe ia dhe shokeve)+3(qe te ngelen ty)=5euro
 
Top