Suksesi i Violetës në "The Voice of Germany"

Ylli-1

Etnoshqiptar
Bota Sot | 03.12.2013 18:10

largea_foto-51386090650.jpgSuksesi i shqiptarëve nëpër botë bo vazhdon e sidomos në fushën e artit.

Kësaj radhe kemi të bëjmë më muzikën. Viloeta Kokollari, një vajzë nga Kosova që jeton në Gjermani e cila gati ka arritur të prek finalen në garën muzikore, “The Voice” në Gjermani.

Ajo qysh në audicionet e fshehura ka bërë për vete jurinë dhe publikun ndërkaq, Violeta ka vazhduar prezantimin e saj të sukseshëm në këtë garë për disa episode me radhë.

Më poshtë, gjeni disa nga paraqitjet e Violetës në “The Voice”.


[video]http://www.youtube.com/embed/pbnQGhm2Odw[/video]
 
Top