Sulmi i NATO-s, Gjermania nis hetimet

redi-

Anëtar i Respektuar
Tri muaj pas sulmit ajror kundër dy autocisternave dhe njerëzve në Afganistan, Gjermania do të hetojë bombardimet që shkaktuan vdekjen e rreth 142 personave. Një komsion hetimor pritet të sqarojë një numër çështjesh të hapura lidhur me sulmin ajror të 4 shtatorit. Sipas informacioneve komandanti gjerman Georg Klein dha urdhër për sulmin në shtator në bazë të informacioneve të shërbimeve sekrete.
 
Top