Talente te rralla ne Britani

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Audicioni i talenteve "Britains Got Talent 2009 " ne Britani te Madhe ka sjelle shume talente te moshave dhe gjinive te ndryshme.
Une po i postoj dy me interesantet


Shpresoj te ju pelqejne!


1.Susan Boyle (47 vjec)(e cila ka patu mbi 33 milion klikime)
2.Connie Talbot(6 vjec)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY]YouTube - Susan Boyle - Singer - Britains Got Talent 2009 (With Lyrics)[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE]YouTube - �"Britains Got Talent ♥ Connie Talbot, age 6, WOWs Simon Cowell !"[/ame]
 
Top