Të dashuruar prej 50 vitesh, koronavirusi i ndau, kurse mjekët i bashkuan

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
1FAB6790-9366-4406-BC17-E2EBCD1907F8.jpegTë dashuruar prej 50 vitesh, koronavirusi i ndau, kurse mjekët i bashkuan

Nje surprise e bukur ishte ajo ne spitalin e Cremona-s , ku dy te dashuruar , te martuar per mbi 50 vjet , u ribashkuan pasi u shtruan ne spital per Covid-19 ne reparte te ndara .Ne shendet e semundje ! Giorgio dhe Rosa jane te martuar prej mbi 50 vitesh dhe te dy jan shtruar ne Cremona per Covid-19 . Ai me 17 mars , ajo disa dite me vone , ne nje repart tjeter ate te kirurgjise multispecialise.


« Dua te shkoj ne shpi te Rozha ime « . Kjo ishte deshira e shprehur e burrit ndaj ekipit mjekesor qe e kishte nen trajtim.
Vetmia ju shtua dhembjes fizike, nje ndjenje nga e cila ai kishte qen gjithmone i mbrojtur fale pranise se vazhdueshme te Roses dashuria e jetés se tij .
Dy mjeke ben cdo perpjekje per te bashkuar ciftin e dashuruar.

Duke respektuar protocollin e spitalit , burri dhe gruaja u cuan ne nje dhome , ku per Cudi ata ishin ne gjendje me ne fund te perqafonin perseri njeri- tjetrin .
Takimi i tyre per nje moment , ndali kohen dhe askush nga te pranishmit, mjek dhe infermiere nuk arriti ti ndali lotet.

Giorgio edhe Rosa , pas diteve te gjata qe dukej sikur skishin fund , u perkedhelen serisht ne krahet e njeri-tjetrit.

Historia e tyre tregon qe nuk ka pengesa te medha per te kapercyer ,kur deshira per te qen se bashku Eshte me e forte se cdo gje tjeter .

Burimi . Zemra .
 
Top