Të jetosh me ‘bishën’, njihuni me 21 qentë më të frikshëm në botë (Fotot)

Të jetosh me ‘bishën’, njihuni me 21 qentë më të frikshëm në botë (Fotot)
1577550443265.png
Qentë janë kafsha më besnike dhe më e dashur për njerëzit.


Lidhja njerëzve me qentë është më e fortë se me çdo kafshë tjetër. Por rastet e mëposhtme janë krejtësisht të pazakonta.


Si është jeta me një qen gjigand në shtëpi? Këtë na shpjegojnë 20 fotot e mëposhtme të sjella nga Gazeta SHQIP.


15186250-image-crop-640x734-1575881822-728-c620c09fc3-1577282270.jpg


15186247-image-crop-640x899-1575880010-728-3df5fdeb04-1577282270.jpg


15186238-1575879698-728-503089349b-1577282270.jpg


15186237-dbonenqw0qa31-1575880261-728-5aab780f7e-1577282270.jpg


15186222-ybQ_jWoGkhng9vQmnVLMCJ8VHonzBDNns4X2gvtmjCE-1576053597-728-78cfbb732a-1577282270.jpg


15186223-twk4bdlz5sp31-1575878374-728-75b6e73102-1577282270.jpg


15186226-1573990098132492821-1575881282-728-12c40f4456-1577282270.jpg


15186249-image-crop-960x764-1575881808-728-1f57a0cfb6-1577282270.jpg


15186232-EEEDZPEUcAAn2At-1575878284-728-d4b32b2fb8-1577282270.jpg


15186227-aJoG4WZAl_lmk7i9PedTarIpdD82l_kzvOWJHjlU8Oc-1575880377-728-0fcb9c926a-1577282270.jpg


15186242-a8lxc7jkcnp31-1575878561-728-f93781270d-1577282270.jpg


15186228-icq3ebhvm5t31-1575880164-728-ff0fc855e8-1577282270.jpg


15186230-26304765_1184885324979693_5449078575267315712_n1-1575879421-728-cd13ccd766-1577282270.jpg


15186231-3zb4vigfvzu31-1575878889-728-a6947799b8-1577282270.jpg
 
Une kam 1 deltar Ilir i frikshem eshte ngjan me shume me foton e pare. Gjithsesi sado te frikshem te jene qeni eshte besnik te zotit jane antistres.
 
Une kam 1 deltar Ilir i frikshem eshte ngjan me shume me foton e pare. Gjithsesi sado te frikshem te jene qeni eshte besnik te zotit jane antistres.
Qeni dhe kali jane besnike te dores qe i ushqen, pamvaresisht nese eshte i zoti apo jo.
 
skam eksperience me kuajt por per qente me pysni sa te doni
Opo spo te pyes fare, jane te testuar te dyja llojet. Sado i eger te jete secili prej tyre, mjafton ta ushqesh njehere ne jete dhe ska per te te harruar kurre.
 
Sa do besnik te jen..sa do te dashur te jen prap njerz nuk behen..gjith kjo ngrohtesi per kafshet,e te mendosh sa njerzve ju mungon nje perqafim😥
 
Kafshët janë kafshë dhe mungon një herë në jetë ti udhëheqë instinkti/natyra, aq e pat pastaj besnikëria e tyre.
 
Top