Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Viroi Gjirokaster

263484_2034113823524_1564546192_2097206_6277187_n.jpg


253495_2034114983553_1564546192_2097208_8376298_n.jpg


Per te Syri Kalter (Sarande)

254823_2034052821999_1564546192_2097114_4997204_n.jpg


Viroi

252404_2034082902751_1564546192_2097176_4684444_n.jpg
 
Redaktimi i fundit:

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Coco Bongo Vlore
25772706.jpg
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Dhermiu
25772653.jpg


25754826.jpg


Summer Depo , Vlore
25754724.jpg


Coco Bongo, Vlore
25754502.jpg
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Vlore
1623399.jpg

10999708.jpg

10121087.jpg

4338189.jpg
4337595.jpg
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Saranda
saranda4.jpg


saranda5.jpg


Ksamili, Sarand
ksamil-island21.jpg
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

n809419259_1369675_4737[1].jpg

imagesCACX1RAT.jpg
 
Last edited by a moderator:

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Foto nga A.Rrokaj

Zvernec
73954_1577062399718_1630353552_1294965_3145177_n.jpg


Stadiumi
5975_1122538796912_1630353552_288770_1549378_n.jpg


76861_1577038759127_1630353552_1294915_3978063_n.jpgShashice ( ende e dukshme )

155765_1580570247412_1630353552_1300439_1439948_n.jpg


76861_1577038759127_1630353552_1294915_3978063_n.jpg


Kulaci

248493_1916871174725_1630353552_1833843_5539774_n.jpg


Varrezat e deshmoreve

228453_1851200172991_1630353552_1748425_245999_n.jpg


149148_1580411723449_1630353552_1300186_4886001_n.jpg


dora ( Zvernec )

73482_1577057319591_1630353552_1294944_3442037_n.jpg


73954_1577062319716_1630353552_1294964_199446_n.jpg


n1630353552_224915_8166576.jpg


n1630353552_225356_1751331.jpg


n1630353552_226051_3386821.jpg
 
Redaktimi i fundit:

Morena

...Δʝɛя...
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptareE gjeta ne internet dhe me duket eshte Zvernec ne Vlore.
 

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

SAZANI

285155_10150252881474454_168973599453_7120506_1486896_n.jpg


Pas vilave
269619_10150243857069454_168973599453_7045934_5079804_n.jpg


jal
267806_10150236791889454_168973599453_6972130_6993990_n.jpg


285373_10150252343959454_168973599453_7115008_170620_n.jpg


sazani
269459_10150252881509454_168973599453_7120507_6114843_n.jpg


284108_10150252881544454_168973599453_7120508_1785565_n.jpg


267405_10150252881794454_168973599453_7120520_3211317_n.jpg


283962_10150252881824454_168973599453_7120522_7201511_n.jpg


282491_10150252881639454_168973599453_7120512_5555546_n.jpg


268958_10150252881709454_168973599453_7120515_1690957_n.jpg


284537_10150252881734454_168973599453_7120517_4172975_n.jpg


283552_10150252898424454_168973599453_7120631_4439367_n.jpg


281435_10150252898449454_168973599453_7120633_2414903_n.jpg


269821_10150252898539454_168973599453_7120636_6374313_n.jpg
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

9_albania_himara.JPG

Himara

Vlora
Vlora-GaxiDesign-beach-57ff03b958-1280x720.jpgLukove - Sarande
another-amazing-lukove-shot.jpgKsamil
albaniaksamilbea_galleryfullalbania_1_05.jpg


Jal
albania-jal1.jpg
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

2670669111_6c95b485be_z.jpg
2671491826_a0308c9128_z.jpg

Guri i Kuq, Peje, Kosove (© Kushtrim Krasniqi )
 
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Po ju sjell ca pamje nga Struga ime e dashur...

261401_204048456308107_105831512796469_605985_3641027_n1.jpg


156904_157339984312288_105831512796469_310712_3060324_n1.jpg


155088_156804754365811_105831512796469_308172_7760323_n1.jpg


68488_142338485812438_105831512796469_235398_1514577_n1.jpg


67475_142338539145766_105831512796469_235402_1560249_n1.jpg


67289_142338532479100_105831512796469_235401_6995257_n1.jpg


40700_127455587300728_105831512796469_163913_6087837_n1.jpg
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

 

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Foto nga studio Lution ( ia bera dhe reklamen :p )

215551_177867472265500_168907016494879_508395_2043446_n.jpg


200459_170037703048477_168907016494879_445990_7676768_n.jpg


190171_169241393128108_168907016494879_438796_1579059_n.jpg


190171_169241399794774_168907016494879_438798_6555744_n.jpg


190171_169241396461441_168907016494879_438797_4536733_n.jpg


216390_179530752099172_168907016494879_520517_2041145_n.jpg


225470_184503544935226_168907016494879_559478_7276860_n.jpg


250541_190293624356218_168907016494879_603416_6459498_n.jpg


250541_190293631022884_168907016494879_603417_642193_n.jpg


260425_198442533541327_168907016494879_652485_8224887_n.jpg


284330_207437719308475_168907016494879_687364_7882085_n.jpg


284124_207550685963845_168907016494879_687900_4022428_n.jpg
 

*Ginna*

Anëtar Aktiv
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

S'e di a lejohen komentet, megjithate, te kenaqet syri kur i sheh keto fotografi! :)
 
Redaktimi i fundit:

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Ndryshe nga heret e tjera,me foto te Vlores po ju sjell nje material qe flet per Tropojen nen siglen e TCH 'Shqiperia Ime' dhe folese O.Ismlami.
per me shume ndiqni informacionin ne vijim edhe pamje mbreselenese!


 
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Videot e publikuara ne TopChannel - Shqiperia ime

Pogradec


Shkoder

[video=youtube;cs-SupzeZj4]http://www.youtube.com/watch?v=cs-SupzeZj4[/video]

Llaman


Durres

 
Redaktimi i fundit:

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Nje video me foto nga Vlora ne Himare (2009)
per me shume ndiqni videon :

Lundrim ne Gjirin e Vlores e pertej tij ne zbulim te te fshehtave te Karaburunit. Pjese nga dokumentari "Gjiri i Mrekullive" me xhirime dhe regji te Virgjil Kules. Viti 2008. Pa tekst
[video=youtube;Wo1Cs-j0VEA]http://www.youtube.com/watch?v=Wo1Cs-j0VEA&feature=player_embedded[/video]

Videoe fundit flet per Saranden dhe ky nje prodhim nga V.Kule
[video=youtube;Vz03UXMfS-k]http://www.youtube.com/watch?v=Vz03UXMfS-k&feature=related[/video]
 
Redaktimi i fundit:

E3

Anëtar i Nderuar
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Jala thjesht magjike


Dokumentar mbi Saranden me 5 pjese


---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:21 ----------


Liqeni i Kukesit

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Pe: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

 

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Nje seri fotosh fotografuar nga P.Metohu
E nisim me Beratin


251165_2070461089443_1482334212_32355953_5072786_n.jpg


248571_2059619578412_1482334212_32341674_670232_n.jpg


227884_2059618098375_1482334212_32341669_280454_n.jpg


254268_2070460689433_1482334212_32355952_73020_n.jpg


227509_2059617458359_1482334212_32341667_4054415_n.jpg


230894_2059619778417_1482334212_32341675_76383_n.jpg


249745_2059619178402_1482334212_32341673_1132987_n.jpg


227426_2059620978447_1482334212_32341679_3947058_n.jpg


247689_2059613858269_1482334212_32341664_4579422_n.jpg


250332_2059613178252_1482334212_32341662_5685512_n.jpg


226230_2060350236678_1482334212_32342812_2562852_n.jpg


229335_2060523481009_1482334212_32343030_8016934_n.jpg


227440_2061591587711_1482334212_32344690_8034898_n.jpg


293518_2317919635752_1482334212_32632347_7525875_n.jpg


249068_2066341426454_1482334212_32351194_1594207_n.jpg


205848_2317796592676_1482334212_32632032_8059904_n.jpg


297530_2317851354045_1482334212_32632150_2337288_n.jpg
 

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

Vijon Durresi

168783_1838192482873_1482334212_32019618_1988389_n.jpg


181534_1838412808381_1482334212_32020125_6305775_n.jpg


167982_1838207083238_1482334212_32019663_4543178_n.jpg


179802_1838179962560_1482334212_32019575_3469188_n.jpg


181878_1838184722679_1482334212_32019595_3806021_n.jpg


167876_1838186962735_1482334212_32019600_7942903_n.jpg
 
Redaktimi i fundit:

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Te njihemi me natyren dhe bukurite shqiptare

167288_1838193042887_1482334212_32019621_2652580_n.jpg


180915_1838211843357_1482334212_32019676_3806153_n.jpg


167632_1838373087388_1482334212_32019967_4631434_n.jpg


167606_1838382847632_1482334212_32019994_4848632_n.jpg


181544_1838412688378_1482334212_32020124_5923118_n.jpg


405427_3376731025375_1482334212_33202295_446151356_n.jpg
 
Redaktimi i fundit:
Top