Të të them kafshë, do fyeja keq kafshët!

Të të them kafshë, do fyeja keq kafshët pasi mjafton të kujtosh se ç'bën një mace kur nuk e gjen të voglin e saj atje ku e ka lënë. Mjaullimat e forta ia impijnë veshët kutjdo që e dëgjon.
Të të them " Nënë", do fyeja të gjitha nënat që me përkushtim dhe dashuri rrisin një fëmijë.
Je thjesht një përbindshëm i frikshëm e riprodhuar me një përbindësh tjetër. Më vjen ndot të shkruaj më gjatë për ju.
Për mua meritoni dënim më të rëndë.
Institucionet përgjegjëse, shoqatat për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, duhet t'ua heqin të drejtën e prindërimit dy përbindashve në fjalë.
Kjo vajzë duhet të strehohet dhe duhet të trajtohet diku. Kjo histori është tragjike.
U bëj thirrje të gjitha deputeteve në parlament, të ushtrojnë presionin mbi institucionet përkatëse për këtë fëmijë.
Para se të jeni deputete, jeni gra dhe mbi të gjitha jeni nëna.
Mëmësia nuk ka parti. Është një fëmijë në një situatë tragjike që ka nevojë për ndihmë.


Elona Caslli


249904705_1314148732389001_2767517255313585454_n.jpg
 
....


Mes rreshtash lexo

Nëse ekspertiza e vërteton patjetër që vërtrtohet që kemi tbëjm me pedofili.Por akt ekspertize po bëhet dhe për psiqikën e të akuzuarit.
Për sa koh skemi fakte , ty si akuzurse kronike tlejohet të kërkosh ekzekutime lol
Po ç'të duroj ti je a sje, është dhunuar një fëmijë në mënyrë barbare. Vetëm ajo dhe Allahu lart e din se çfarë tmerr ka pa. E ti na bën dr dr këtu, luan psiholog. Më mirë mos komento fare ama fare...
 
Po ç'të duroj ti je a sje, është dhunuar një fëmijë në mënyrë barbare. Vetëm ajo dhe Allahu lart e din se çfarë tmerr ka pa. E ti na bën dr dr këtu, luan psiholog. Më mirë mos komento fare ama fare...
Po mo me vrap varje se u dhunua,meriton ndëshkim kush e ka bërë por jo linçime fasadë se t revoltuarit e shkrimeve jan tparët që kur fmija bën gabim ja kërrcasin llau syve.
Un snjoh nj shok timin që se ka rraf mami e babi bashkë kur kan qe të vegjël.
Ktu diskutimi bëhet për përdhunimin,në ka pas a ska pas ,pastaj flasim.
 
Tani po e shihja ne tv, nena kesaj thonte se vajza e ka gjendjen akoma shume te rende.
Zot i madh mos i ndodhte askujt
 
Top