Te telat me gjemba, mbi vinç, apo në majë të pemës, “tribunat” më ekstreme të tifozëve të futbollit

138880193_4483317931684019_394761524478699023_o.jpgTifozët janë shpirti i futbollit. Përgjatë vitit 2020, ata munguan në shkallët e stadiumeve dhe në shumë shtete, përfshi edhe Shqipërinë, ende nuk lejohet prania e tyre në stadiume. 138623624_4483318128350666_5188429855427047307_o.jpgPor, përgjatë historisë më shumë se 150-vjeçare, tifozët kanë gjetur mënyra të ndryshme për të mos humbur ndeshjet e skuadrës së tyre të zemrës. 138541436_4483318075017338_2138889187200108461_o.jpgFotot e publikuara nga FIFA tregojnë disa nga vendet më ekstreme ku tifozët janë pozicionuar për të ndjekur idhujt e tyre të shkelmojnë topin për 90 minuta.138539868_4483318145017331_5349464458996921012_o.jpg138596167_4483317988350680_7877561275553695796_o.jpg138582060_4483317968350682_4121510838126604404_o.jpg138880193_4483318028350676_4876213834479767862_o.jpg138643009_4483317921684020_7978871873103780523_o.jpg139674503_4483318081684004_31941643733935043_o.jpg139733277_4483317985017347_5984144052999597572_o.jpg

A2news.com
 
Top