“Të zhdukurit nga droga e Vlorës", - Vrasje me çekiç dhe ekzekutime në mes të detit

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
“Të zhdukurit nga droga e Vlorës", - Vrasje me çekiç dhe ekzekutime në mes të detit

 
Top