Teknika e Timi (shijaksit )

Banditos

Aop ne kanalin #Shqiperia
Mylle temen timi e hapim prap ne nuk o Problem ;)


Shifni pak sa fallco vepro , dhe sa pa seriozitet mbi detyren qe i esht dhen ne staffin ircop .

heqje voice pa arsye

[14:20] * Tao_Tao sets mode: -v Banditos
[14:20] <Polici> Youtube Title: "Tony Ray ft Gianna - Chica Loca"
[14:20] * +`Alb-Team` [YouTube] : Tony Ray ft Gianna - Chica Loca
[14:20] <+`Alb-Team`> kam per tbo per ata robsha qe e shan
[14:20] <@Alo_Zalo> spo bon ti
[14:20] <+MaFjOzI_DrOgA> Alo_Zalo Hahahahah Jo Re Frate Pa Problem
[14:20] <@Alo_Zalo> pra

Kuptoi gabimin dhe ja mori tgjithve me radh

[14:20] * Tao_Tao sets mode: -vvvvvvvvvv _i_embeli_ `Alb-Team` Alb_boy Asteri bela BERATSSSSI Call CarTeL ELTONI_MILANO_BISHA HoNdA
[14:20] * Tao_Tao sets mode: -vv MaFjOzI_DrOgA STreeT

[14:21] <Banditos> pse ma heq voice
[14:21] <Banditos> per ca arsye
[14:21] <Tao_Tao> se desha


[14:23] <Tao_Tao> Banditos
[14:23] <Banditos> jam aop i mrekullushem
[14:23] <Banditos> me kan zili
[14:23] <Banditos>
[14:23] <Tao_Tao> Banditos
[14:24] <raph> Banditos voice u hoq per te gjithe

mbas disa minutash
[14:29] <KaDaFi> !voice Banditos
[14:29] * Shqiperia sets mode: +v Banditos
[14:29] * Tao_Tao sets mode: -v Banditos

Sdi cfar te them ky person ka dal apsajt ne cdo veprim
e imagjino te ishin tgjith ircopat si ky

[14:18] * Tao_Tao sets mode: -ooo Alo_Zalo ASI-SHKODRAN AUSTRALIANI_VIP
[14:19] * Tao_Tao sets mode: -oo KaDaFi kotmo
[14:19] * Tao_Tao sets mode: -oo W0rLd XiXa

[14:19] <Tao_Tao> hapni e pra syt
[14:19] * Quits: apolafsi ([email protected]) (Mirupafshim!)
[14:19] <Tao_Tao> mos rrini kot


Ankohet tek aopet e sopet duke i ber deop qe sju vejn ban proxyt
Kur ky duhet ti kapi qe ne status mos ti lej te futen brenda fare

Skam Ca t them me ky esht per karton tkuq
Pergjigja e Timi

Banditos ne qofte se don te ankohesh hap nje tem pa ironi e pa ofendime e kritikime. Kjo temb mbyllet.
Ps: Ne qofte se Aop/Sop/Ircop mund te bejn devoice nuk mund te kerkosh llogari, e kto gjera i din mir se ke qen Aop vet.


Pergjigja ime

Timi vej gjyzlyqet ene lexo mir se po flliq kuroren qe tka dhon stafi
dhe po spam tek ty drejtesi e imagjino tek tjeret
 
Top