Teknologjia perballe besimeve fetare !!

BeniT

Donatorë
Duke pare hapat e shpejt qe po ben shekenca dhe teknologjia ne ditet e sotme me shpikjet e nje pas njeshme qe po ben , duke filluar nga Interneti, Satelitet , telefonat celular , robotat , e shume e shume gjera te tjera , si dhe duke zbuluar ilace per mjekimin e semudjeve
Dhe nga ana tjeter edhe njerezit po behen me largpames
Si mendoni ju qe ne nje periudhe kohe jo te gjate ne brezat e ardhshem do te zvogelohet besimi ne fe dhe ne zot ne menyre masive , me nje fjale do te zvogelohen besimtaret.
Ne fakt edhe ditet e sotme mund te verejme nje gje te tille.
Rinia e sotme nuk i ve shume vlere besimeve fetare . duke mos shkuar ne Kisha, Xhami, Singoge ,etj

Kush do te fitoje Zoti , apo Shkenca & Teknologjia ?
 

con man

Anëtar i ri
ky kendveshtrim eshte i gabum
sa ma teper te perparoj shkenca dhe teknologjia do shtohet nevoja per fe , per besim qe jetes do ti jap kuptimin e vet
te pakten nga feja Islame keshtu kam mesu se deri me tash qka eshte shpik e zbulu ne shkenc nuk i ka kalu kufijt , veqse e ka shtu besimin edhe me tek besimtaret keto te arrira
psh
ma heret eshte fol per qiellin neper kisha e xhami por ata predikonjes nuk kan ditur ta spjegonin madhesin e tij edhe pse kan pasur argumente profetike ta benin , sot me te arrirat shkencore shum me qart gjanat po spjegohen e po kuptohen
 
Top