Test personaliteti, zgjidh një prej grave të lidhura me stinët

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Test personaliteti, zgjidh një prej grave të lidhura me stinët
1591020253319.png


Ky testi i personalitetit do t’ju zbulojë tipare të karakterit tuaj që mund të mos i keni identifikuar ende qartë. Ajo që duhet të bëni është thjesht të zgjidhni gruan e imazhit që ju përfaqëson më së shumti ose ndaj të cilës ndiheni më afër në këtë kohë. Çdo grua është e lidhur me një stinë, por mos mendoni shumë për këtë dhe lexoni rezultatin!

Gruaja Verë Nëse keni zgjedhur gruan numër një, personaliteti juaj shoqërohet me Verën. Ju jeni solarë dhe ekstrovertë dhe mund të krijoni marrëdhënie pozitive dhe të shëndetshme me të tjerët. Ju jeni mike të shkëlqyera, të gjithë mund t’ju besojnë në periudha të vështira. Krijimtaria që ju dallon ju bën që gjithmonë të merrni parasysh mundësi të reja në të cilat investoni për sa i përket energjisë dhe pasionit. Ju e urreni rutinën dhe mbase e meta juaj e vetme është nganjëherë impulsiviteti.


Gruaja Pranverë Nëse keni zgjedhur gruan numër dy, personaliteti juaj shoqërohet me Pranverën. Ju jeni të sinqertë, të ndjeshëm dhe nuk mund të shtireni. Për këtë arsye, nuk jeni në gjendje të frekuentoni ambiente dhe njerëz me të cilët nuk ndjeheni mirë. Empatia juaj gjithmonë ju bën shumë të disponueshëm dhe ju mund të jeni një pikë referimi për ata që janë rreth jush dhe një sup për të qarë. Ju doni kënaqësi të vogla të përditshme: një shëtitje, një libër, një kafe në shoqërinë e familjes tuaj ose miqve të ngushtë. Ju jeni të gëzuar dhe të gjallë, të bukur në thjeshtësinë tuaj!
3 Gruaja dimëro Nëse keni zgjedhur gruan numër tre, personaliteti juaj shoqërohet me Dimrin. Ju jeni pak miqësorë dhe shpesh keni tendencën të izoloheni dhe të mbylleni në veten tuaj. Kjo nuk do të thotë që nuk ju pëlqen ta kaloni kohën tuaj me të tjerët, vetëm se keni kuptuar se ndonjëherë është e nevojshme t’i kushtoheni vetes. Ju jeni analitikë dhe të aftë të llogaritni rreziqet dhe pasojat që rrjedhin nga veprimet tuaja. Mendoni shumë përpara se të veproni dhe planifikoni gjërat deri në detajet më të vogla, në mënyrë që gjithçka të jetë e përsosur.
4 Gruaja Vjeshtë Nëse keni zgjedhur gruan numër katër, personaliteti juaj shoqërohet me Vjeshtën. Ju jeni një person që ushqeheni me emocione dhe për këtë ju jetoni intensivisht në momentin e tanishëm pa humbur asnjë mundësi, madje edhe ato më pak të përshtatshme. Ju keni kuptuar që gjithçka mund të përfundojë në çdo moment dhe teprimet tuaja nuk kuptohen plotësisht. Ju duhet të jeni më të zhytur në mendime, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e personit të duhur për të krijuar një marrëdhënie.

l.h/ dita
 
  • Zemer
Reactions: VIP

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
2 Gruaja Pranverë Nëse keni zgjedhur gruan numër dy, personaliteti juaj shoqërohet me Pranverën. Ju jeni të sinqertë, të ndjeshëm dhe nuk mund të shtireni. Për këtë arsye, nuk jeni në gjendje të frekuentoni ambiente dhe njerëz me të cilët nuk ndjeheni mirë. Empatia juaj gjithmonë ju bën shumë të disponueshëm dhe ju mund të jeni një pikë referimi për ata që janë rreth jush dhe një sup për të qarë. Ju doni kënaqësi të vogla të përditshme: një shëtitje, një libër, një kafe në shoqërinë e familjes tuaj ose miqve të ngushtë. Ju jeni të gëzuar dhe të gjallë, të bukur në thjeshtësinë tuaj!
 

sofia

Antarë i Respektuar
Nqs ka per qellim zgjedhjen permes fotos, une do zgjidhja dyshin (gruan pranvere), ne te kundert 4 gjithemoe (vjeshte). Nuk i kam lexuar akoma.
 
Top