Testojeni inteligjencën tuaj: Sa këmbë po shihni ju?

Daisy

Anëtar i Respektuar
Kush ta prishi gjumin e nates? Foli nje her doktorrit mos te bojm dermon :p

Ne fakt kisha thene Naten e mire
Por bera nje pit stop tek ajo tema e ndjenjave erotike apo si è ka ajo
Dhe me doli gjumi :p
 

ZHIGO

Stumblin' in
V.I.P
Jallaaa, po nk nevoj per doktorr ktu mi deizo, ka njerez sa te dush qe te bojn dermon dhe pa doktorature per kshu rastesh :p
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Jallaaa, po nk nevoj per doktorr ktu mi deizo, ka njerez sa te dush qe te bojn dermon dhe pa doktorature per kshu rastesh :p

Po Kush kerkoj doktor o doktor as njerezit nuk I dua
Dynjaja gjejne Sherim me fotografi :p
 
Top