"The End"-Per faqen Albaniasoccer

alfonci

Veri investigatio
Falenderime te gjithe vizitoreve dhe lexuesave gjate ketyre viteve

Per afro nje dekade, Albaniasoccer.com ka ekzekutuar nje mision pasionant dhe ideator per te furnizuar me informacione sportive rreth futbollit Shqiptar te gjithe emigrantet anembare rruzullit tokesor. Gjate kesaj periudhe disa vjecare misioni i saj ishte i kompletuar dhe detajuar ne menyren me solide te organizuar duke mbuluar me ato mundesi qe ekzistonin sa me shume informacion per lexuesin. Me informata te reja dhe lajme te fundit nga te gjitha trevat Shqiptare, me intervista dhe subjekte Ekskluzive, fale ndihmes dhe pasionit te shume bashkepunetoreve tane, nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe mbare Bota, Albaniasoccer.com ka tejkaluar cdo parashikim te punes se saj disavjecare. Dhe ja arriti te dominoje dhe penetroje ne nje fare mase dhe aty ku mendohej se asnjehere nuk do te arrinte te shfaqej e suksesshme.

Duke ju falenderuar te gjitheve per suportimin tuaj, me vizitat, verejtjet, komentet e gjithcka ne te mire te vazhdimit te punes sone te suksesshme, deshirojme tu informojme se pa vizitat dhe interesimin tuaj, puna e jone nuk do ta kishte asnjehere suksesin aq madheshtor, duke qene per vite me rradhe faqja me e vizituar, e lexuar dhe e konsideruar nga te gjithe si faqja me profesionale rreth futbollit shqiptar.

So Long Everybody and Thank You for the Great Years

Komentet mund ti dergoni tek [email protected]

//albaniasoccer//
 
Top