Thenie filozofike

Pirv o prift ne prill pirv ?
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Duart që ndihmojnë janë shumë më të mira se buzët që luten.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
"E urrej atë që më vjedh vetminë nëse në këmbim nuk më dhuron një shoqëri të këndshme !"
-Fridrich Nietzsche-
 
You must not lose faith in humanity. Humanity is like an ocean; if a few drops of the ocean are dirty, the ocean does not become dirty.

Mahatma Gandhi
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
"E se credi che lei sia pericolosa, io sono loca... completamente loca" cit psikopatja e serialit Rita

Ah me falni se paskam gabu tem ??????????????
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Nëse unë nuk jam për vete, kush është për mua? E nëse unë jam veç për vete, atëherë çfar jam? E nëse jo tani, kur?

Hillel
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Nuk e mohoj që gratë janë budallaqe: Zoti i krijoi ato për të jetuar bashkë me burrat.?

G. Eliot
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
“Shpirti i lirë është i rrallë, por ju e vëreni kur e shihni atë, fillimisht sepse ndjeheni mirë, shumë mirë, kur jeni afër tyre ose me ta.”
~??? ??????? ????????
1621176982610.png
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Është shpërndarë ideja e rrezikshme dhe e gënjeshtërt që demokraci do të thotë: injoranca ime vlen aq sa kultura jote.
| Isaac Asimov |
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ka njerëz të veçantë që mund të të japin kurajo,
Edhe nëse ata kanë më shumë frikë nga ju.
Antonio Curnetta
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Unë nuk jam si bota e përbashkët. Unë kam çmendurinë time, jetoj në një dimension tjetër, dhe nuk kam kohë për gjëra që nuk kanë shpirt.
Charles Bukowski
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ai që sjell në jetë një fëmijë nuk është ende një baba, baba është ai që sjell në jetë një fëmijë dhe e bën atë të denjë.
| Fëdor Dostoevskij |
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Nuk mësohet si të vuash më pak,
por mëson si fa kontrollosh dhimbjen.
| Anaïs Nin |
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Nuk mësohet si të vuash më pak,
por mëson si fa kontrollosh dhimbjen.
| Anaïs Nin |
Do ishte me e sakte qe ;mesohesh te bashkejetosh me dhimbjen ,se nuk besoj se kemi fuqine te kontrollojme dhimbjen sado kohe te kaloj nga ajo plage
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Kujt vetja i hyri shume ne qejf, kaperceu lumin dhe u mbyt ne perrua!
| Dritero Agolli |
 
Çdo gjë që dëgjojmë nuk është fakt, por opinion. Çdo gjë që shohim nuk është e vërtetë, por perspektivë

Mark Aurelius
 

Desa

Felix Culpa
S/M
“Beso në ata që kërkojnë të vërtetën. Dysho në ata që e gjejnë” - Andre Gide
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
"Dëgjoje të qeshurën e tyre të pavërtetë, dhe pastaj largohuni."
~𝘃𝗶𝗮 𝗖𝗛𝗔𝗥𝗟𝗘𝗦 𝗕𝗨𝗞𝗢𝗪𝗦𝗞𝗜
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Gjithçka që dua të bëj tani është të mendoj për jetën.
Mund të bashkoheni me mua nëse doni ..
Oscar Wilde
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Sa epoke e tmerrshme eshte ajo kur idiotet qeverisin njerezit e verber.

Shekspir
 
Top