Thenie Motivuese

Loyalty

Anëtar i Nderuar
اdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën.
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Vlen gjithmone.
28427354_2000616556633405_3396793263930212352_n.jpg
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Rruga është qëllimi.... por nganjëher qëllimi është në rrugë....


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Sfidat janë ato që e bëjnë jetën interesante, dhe tejkalimi i tyre është ajo që e bën jetën më kuptimplotë.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Në brendësi të njeriut qëndrojn kerkesat/dëshirat e pashtershme....

Disa gjëra ua mbledh syri, por ndiqni vetëm ato që ua mbledh zemra....

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Nganjëherë jeta të godet në kokë me një tullë.... Mos humbni besim. :) :)

Steve Jobs
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Cdo ditë të re (që fillon), jepi mundësinë që te jetë dita më e bukur e jetës tënde....
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Nëse një njeri ska asnjë qëllim (për të arritur diqka), atëher atij çdo rrugë i është e gjatë….


Vetëm ai që njeh qëllimin, e gjen rrugën…. 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Nëse nuk bëjm të pamundurën Tث MUNDUR...,

atëher do perballemi me të paimagjinueshmen.

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Kushdo që do... shpreson.

Kushdo që shpreson... pret.

Kushdo që pret... vendos.

Kushdo që vendos... fiton….

….SUKSESE ME TEJ....
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Duaje fort veten,se askush bote ste don me shume dhe me drejt. :))
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Dy gjëra të keni gjithmonë lart….:

Qëllimet tuaja... dhe dinjitetin tuaj...
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Peshqit e mëdhenj bëhen më të mëdhenj, sepse nuk kapen….
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Dy janë rezultatet e çdo krize:

Vështirësitë... dhe... Mundësitë.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Formula e njerzëve të sukseshëm është: TANI.....

"jo me vonë, jo neser"
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Karakteri i vertet i dikujt, nuk është aty ku fillon diqka, por aty ku perfundon diqka….
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Zakonisht puna e veshtirë është një punë e lehtë, që nuk e bëtë kur duhej...
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

atje ku hapet një shkollë, mbyllet një burg….. 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Sa më e thjeshtë është komplikimi i gjërave,
aq e komplikuar është thjeshtësimi i tyre…..Nëse në të 20-at nuk mëson,

në të 30at nuk e bën,

në të 40at nuk keni interesim,

dhe në të 50at - As nuk do të mësosh, As nuk do të bësh, As nuk do të keni interes.


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Fjalët i zgjedhin ata që shkruajnë.
Kuptimin e zgjedhin ata që lexojnë.


Mendja e papjekur hidhet nga një gjë në tjetren.
Mendja e pjekur vazhdon dhe qëndron e fokusuar në një Rezultat.


Mos zgjidhni një rrugë pa pengesa,
me siguri nuk do tju dergojë askund.

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Forma më e lartë e inteligjencës njerëzore është aftësia për të vëzhguar pa gjykuar.


dhe... Jeta është gjithmonë e pershtatshme

për ndermarrje/ veprime të reja.


 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Një vendim i vogël ka nevojë për logjikë.
Një vendim i madh ka nevojë për instinkt.


Më mirë të meritosh e mos të fitosh, sesa të fitosh e të mos e meritosh....
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Te ushqehesh me gjithcka je gjithckangrenese.
Te ushqehesh me lule je lulengrenes.

(nga shpyrti i plakut n'kete mengjes vere)
 
Top