Thenie Motivuese

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Never let pain
Stop you.

Let pain
Define you.Violeta
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Zgjata doren kapa peshk
Une punoj murator
Babi I’m eshte peshkatar
Vargjet titullohen

“Pjeshkat”:)
 

VIP

V.I.P
Nese nuk jeni te lumtur me jeten,mendoni sesa njerez do kishin deshir te ishin ne vendin tuaj :D.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Edhe nga GURثT që t`i vendosin para, mund të ndërtohet një RRUGث………


ndoshta edhe një NDثRTESث dikur :)
 
Redaktimi i fundit:

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

اdo fund, ka një fillim të ri.....
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Të gjithë të këshillojnë por në fund të fundit askush nuk të ndihmon.

sa motivuese kjo thenia :p

Shpresa vdes e fundit! Dmth edhe mund te ndihmoj dikush :D
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Sa më e gurëzuar që është rruga,

aq më me vlerë është qëllimi…………….
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Shtrengo dhembet e hapi kembet.... lol


Motivim I papam...;)
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Ne besojmë, përvojat ti bëjm…

porse përvojat na bëjn neve…………... /na formojnë neve/
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Meso te ecesh erresires se ne diten me diell ecin te gjithe.
 

VIP

V.I.P
Më mirë një vajzë me ndonjë kile më shumë,
sesa një vajzë me ndonjë dërrasë mangut.
lol
lol
lol
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Kush i gjeti ëndërrat e tij, vetëm se erdhi në qëllim...


Kush zbuloi planet e tij, vetem se duhet tia FILLO-j...

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Jeta është shum e shkurtër…

Nëse nuk lëvizni vullnetarisht, mos pritni që dikush tىu shtyjë...

 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

çdokush erdhi në jetë për nje rol të veqantë... ku tri gjëra janë të qëndrueshme:

1. Ndryshim...
2. Liri zgjedhje-je..... dhe
3. Parimet... 
Top