Thenie te ndryshme.....

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Disa njerëz janë të mësuar të flasin pas shpine dhe të buzqeshin në fytyrë. Por, pasi që hipokrizia është sëmundje atëherë të tillët duhet falur se prej të sëmurit nuk pritët diç më e mirë...

107599804_2939730439490089_4057953320023840187_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Mirësitë janë tre llojesh:

1- Mirësi e arritur që e ndjen vetë njeriu.
2- Mirësi e pritur, që e shpreson njeriu.
3- Mirësi e realizuar, që nuk e ndjen njeriu.

Ibn Kajjimi

92950757_2725121684284300_5174087319841406976_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
"Aşk ile yürüyen, sırtında dünyaya taşır. Aşksız yürüyen, beden diye, bir cesed taşır".
Yunus Emre

*Kur ecën më dashuri, mbi kurriz e bartë botën. Një kufomë, të quajtur trup, e bartë kur ecën pa dashuri.

78817739_2447971615332643_3209335542235791360_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Një njeri e kishte pyetur Ibn Haldunin:
"Si të edukojmë fëmijet tanë...?"

Ndërsa Ibn Halduni i ishte përgjigjur duke i thënë:

"Mos u lodhni të edukoni fëmijët tuaj ngase ata do u ngjasojnë juve. Prandaj, edukojneni vetën dhe kjo është e mjaftueshme...!".

67899018_2186291928167281_4242133906859491328_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Kur të gjithë i gëzohen gabimeve tua është Zoti, Ai që i gëzohet pendimeve tua.

62406354_2093221920807616_5276709889727528960_n.jpg
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Sprovat janë skalitje për njeriun sikurse gëdhendja që është zbukurim për gurët. Por, jo të gjithë gurët durojnë të njëjtën gëdhendje...

57504569_2007800866016389_3973819169505280000_n.jpg
 
Top