Thithkat e Meshkujve

Amara_La_Negra

Antar禱 i Respektuar
Mund t禱 p禱rbajn禱 qum禱sht. sht禱 i rrall禱, por mund t禱 ndodh禱. Dr. Kormelli shprehet n禱se mashkulli ka mjaftuesh禱m hormon禱 fem禱rore, mund t禱 kthej禱 gjendrat n禱 qum禱sht.

Cfare thote ky me 不不不不不不不
Erdhi dita te shikojme meshkujt tu japin qumesht gjiri femive 不不不不不不
 

Hope

1. Meshkujt kan禱 thithka sepse kjo pjes禱 e gjoksit formohet q禱 n禱 embrion. Edhe kur fillon formimi dhe qarkullimi i testosteronit, ato jan禱 aty dhe nuk zhduken
Me pak fjale, baza e cdo njeriut eshte FEMRA, disa muaj embrioni eshte gjini femer, pastaj po mori cik testosteron kthehet ne mashkull (cit. Shkenctaret gjerman kete here :lol: :p )
 

Baboon

Ignorance is voluntary misfortune.
Me pak fjale, baza e cdo njeriut eshte FEMRA, disa muaj embrioni eshte gjini femer, pastaj po mori cik testosteron kthehet ne mashkull (cit. Shkenctaret gjerman kete here :lol: :p )
Ti thuj ca dush po prap ne s'dim ca t禱 bojm me to p禱r ca hyjn禱 n'pune kshu q禱
Jepi hakun meshkujve kemi fantazi lool lool
plunger-nipples.gif
P.S make a wish
 

Baboon

Ignorance is voluntary misfortune.
He mos 癟elozo kot, jane ata 1/4, por sa femra vdesin per kinez :p
Nuk e di s'jom fem禱r lool di q禱 kinezet marojn p禱r mu n禱 fakt gjith "sy bajomet" (totally not racist comment, )
 

Hope

All in edhe parketit lool
Po na trego e ne parketin, pse vetem kinezeve?!
new year taiwan GIF
 
Top