Thuaj nje genjeshter ??

Senseo

.
Staf në FV.AL
Si te beni nje Burre te lumtur.
1.Gatuaj.
2.Flini bashke.
3.Mos i bej pyetje qe nuk kane pergjigje.
4.Lereni te qete.

Si te beni nje Femer te lumtur.

1 Te jesh i sjellshem.
2.Shoqerus.
3.I bukur.
4.Elekticist.
5,Hidraulik.
6.Marangoz.
7.Te keni humor.
8.Nje Baba i mire.
9.I zgjuar.
10.I forte.
11.I sigurte.
12.Te thoni gjithmone te verteten.
13.Ti beni shpesh here komplimente.
14.Mos harroni ti beni dhurata.
15.Mos harroni date-lindjen e saj.
16.Ti hapni porten e makines.
17.(kujdes)mos shikoni femra te tjera.(edhe nqs.ju pyeti
a e pe ate?beni gjithmone indiferentin,eshte kurth.
18.Mos gerhisni.
19.Ndihmoni ne punet e shtepise.
20.Mos pini alkol.
21.Mos luani bixhos.
22.(ketu fitoni pike)Dhe mos harro kurre,edhe nqs ke te drejte,
ben gabim,bjeri nje shuplake vetes dhe jepi te drejte.

Cit: Fb
 

Mogli

Be good or be good at it
Si te beni nje Burre te lumtur.
1.Gatuaj.
2.Flini bashke.
3.Mos i bej pyetje qe nuk kane pergjigje.
4.Lereni te qete.

Si te beni nje Femer te lumtur.

1 Te jesh i sjellshem.
2.Shoqerus.
3.I bukur.
4.Elekticist.
5,Hidraulik.
6.Marangoz.
7.Te keni humor.
8.Nje Baba i mire.
9.I zgjuar.
10.I forte.
11.I sigurte.
12.Te thoni gjithmone te verteten.
13.Ti beni shpesh here komplimente.
14.Mos harroni ti beni dhurata.
15.Mos harroni date-lindjen e saj.
16.Ti hapni porten e makines.
17.(kujdes)mos shikoni femra te tjera.(edhe nqs.ju pyeti
a e pe ate?beni gjithmone indiferentin,eshte kurth.
18.Mos gerhisni.
19.Ndihmoni ne punet e shtepise.
20.Mos pini alkol.
21.Mos luani bixhos.
22.(ketu fitoni pike)Dhe mos harro kurre,edhe nqs ke te drejte,
ben gabim,bjeri nje shuplake vetes dhe jepi te drejte.

Cit: Fb
Ca genjeni ju femrat boooooo ???
 
Top