Thuaj nje te mete, antarit siper!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

AnaVie

Undisputed worman
Staf në FV.AL
Me vjen mire Po te siguroj qe kam si cdo njeri .😬
Dhe ty e riperseris po ti gjeta do ti them 😝
 

Didi

C'est la vie.
Kur shkruan frëngjisht në çdo temë (po tani sikur e bën më pak).
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top