Thumb - thumbon artiste dhe evente

Jeta

Anëtar i Respektuar
Emision ne internet i cili hap tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore. Sarkazme dhe ironi.

Shikim te kendshem!

 
Redaktimi i fundit:

Jeta

Anëtar i Respektuar
Titulli: Thumb - thumbon artiste dhe evente

 
Top