Ti ❤️ nder ❤️

P. S, nqs ka anëtarë qe nuk dëshirojnë të marrin pjesë ju lutem tregoni.

Stafi, nqs kjo temë nuk i pershtatet rregullores se Fv., fshijeni.

Do mundohem të shpjegoj si luhet.

Do filloj me veten time si shembull.

Nga tani do pres 24 orë kush nuk deshiron të marrë pjesë në lojë.,lajmërohuni në këtë temë.

Le të argëtohemi :


Do filloj me grupin e femrave.,

Grupi tjr janë meshkuj.

... psh

Gr., i femrave

Dangerous 1.

....

.....

....
~~~~~~~~~~~~~~

Gr. i meshkujve.

Dangerous 2.

.....

....

.....

Nqs ., dangerous 1 i jep një zemer dangerous 2 dhe anasjelltas dangerous 2 i jep ❤️ dangerous 1 ketu kemi çiftin simpatik.

Por do kemi raste që një antari i jepet një zemer por anasjelltas nuk merr, ska çiftezim.


@@@
 

ZoteriaJuaj

Agjent Aqif Supaxhi Therrmiu
P. S, nqs ka anëtarë qe nuk dëshirojnë të marrin pjesë ju lutem tregoni.

Stafi, nqs kjo temë nuk i pershtatet rregullores se Fv., fshijeni.

Do mundohem të shpjegoj si luhet.

Do filloj me veten time si shembull.

Nga tani do pres 24 orë kush nuk deshiron të marrë pjesë në lojë.,lajmërohuni në këtë temë.

Le të argëtohemi :


Do filloj me grupin e femrave.,

Grupi tjr janë meshkuj.

... psh

Gr., i femrave

Dangerous 1.

....

.....

....
~~~~~~~~~~~~~~

Gr. i meshkujve.

Dangerous 2.

.....

....

.....

Nqs ., dangerous 1 i jep një zemer dangerous 2 dhe anasjelltas dangerous 2 i jep ❤ dangerous 1 ketu kemi çiftin simpatik.

Por do kemi raste që një antari i jepet një zemer por anasjelltas nuk merr, ska çiftezim.


@@@
Swipw right per dangerous :p
 
Top