Ti ❤️ nder ❤️

CAKMAKU

Anëtar i ri
Kjo është një lojë e fatkeqësisht nuk mundë ta ndaloshë gjininë e kundert të të dhurojë një zemër në shenjë simpatie.
Nuk ndaloj askend te me dhuroje zemer @dangerous , le tme dhurojne sa zemra te kene qef, madje jo vetem gjinia e kundert por dhe ajo e njejta. Thjesht shkruajta qe jam jasht kesaj teme pasi skam kohen dhe mundesine per te ndjekur rezultatin dhe te reagoj anasjelltas. ?
 

kitrra 123

plak gjufurrak
@dangerous asaj temes se @çiftet e javes si besoje me ? kshu qe me padurim pres rezuktatet ketej me i dhene fund pleqerise :giggle:
A ka naj zemer, per mu, k'tej?
Nje, se paku, per ilaq ;)
 
@dangerous asaj temes se @çiftet e javes si besoje me ? kshu qe me padurim pres rezuktatet ketej me i dhene fund pleqerise :giggle:
A ka naj zemer, per mu, k'tej?
Nje, se paku, per ilaq ;)

Numëro ❤️ dhe shiko rezulatin sa të duan por mos gabo e mos u pendo e mos e terhiq aty ku e dhe dikur se je më i sigurt se me këto ❤️ virtuale.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Numëro ❤ dhe shiko rezulatin sa të duan por mos gabo e mos u pendo e mos e terhiq aty ku e dhe dikur se je më i sigurt se me këto ❤ virtuale.
Po thu une me ndejte me plaken e ju mu maltretu me njikto cupat e reja?! ? ?:p Sa te poshterr jeni :giggle:

Ama @NGU veshtire te refuzohet ;) Nuk eshte oferte qe vjen cdo vit. ;)
 
Top