Ti , shofer autobusi :P

Studenti

BavareZ
Ti je shofer autobusi dhe nisesh per ne stacionin e 1 , aty merr 10 persona ... ecen e shkon tek stacioni i 2 , aty merr 5 persona dhe len vetem 1 person ... ecen e shkon tek stacioni i 3 , aty merr 6 persona dhe len 4 persona ... ecen e shkon tek stacioni i 4 , aty merr 2 persona dhe len 5 persona ... ecen e shkon tek stacioni i 5 dhe i fundit , aty merr 5 persona dhe len 1 person ... Sa vjec eshte shoferi i autobusit ?? :p :p
 

Angel_Devil

Kush ma vodhi diturinë !
V.I.P
Titulli: Ti , shofer autobusi :p

Sa syt e tuj qe te dalin hahahahahahahahahahhahahaahah ahhahah.
 

Studenti

BavareZ
Titulli: Ti , shofer autobusi :p

ahhahahah he pra saa ?? :p
 
Top