Tifozat shqiptar ne Kampionat

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Lauri

Anunnak
Marr shkas nga nje artikull i shkurter ne nje gazete francese mbi sjelljen e tifozave shqiptare ne France. Sjellje e cila nuk ka kaluar pa u vene re, dhe qe ka lene vertete nje pershtypje te mire ne publikun europian.
Per kete, kjo teme per foto dhe shkrime mbi tifozet..:)

Shqiptarë, ejani sa herë që të doni.

fo32_zpsemuvoqk0.png

Mediat e huaja, e kryesisht ato franceze, në artikujt dhe materialet e publikuara dhe transmetuara sot, përgëzojnë shqiptarët për tifozëri të kulturuar ndaj kombëtares së tyre kuq e zi.

Nisur nga takimi i mbrëmshëm mes Francës dhe Shqipërisë, në publikimet e ditës së sotme, mediat kryesore franceze i kanë dhënë hapësirë edhe tifozëve të kombëtares shqiptare, duke shkruar fjalët më të mira për ta.

Mediat shkruajnë se si kultura dhe entuziazmi i tifozëve shqiptarë, është diçka që kishte nisur t’i mungonte futbollit në Evropë. Njëra prej tyre sot shkruan: Shqiptarë, ejani sa herë që të doni.
 

Attachments

 • fo32_zpsemuvoqk0.png
  fo32_zpsemuvoqk0.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo4_zpswnayvxag.png

fo5_zpspy5nhr0g.png


fo29_zpslg17oxyw.png
 

Attachments

 • fo4_zpswnayvxag.png
  fo4_zpswnayvxag.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo5_zpspy5nhr0g.png
  fo5_zpspy5nhr0g.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo29_zpslg17oxyw.png
  fo29_zpslg17oxyw.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo4_zpswnayvxag.png
  fo4_zpswnayvxag.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo5_zpspy5nhr0g.png
  fo5_zpspy5nhr0g.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo29_zpslg17oxyw.png
  fo29_zpslg17oxyw.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo6_zpsoinvmhvt.png


fo31_zpsyjglixj3.png


fo30_zpssbijaabn.png
 

Attachments

 • fo6_zpsoinvmhvt.png
  fo6_zpsoinvmhvt.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo31_zpsyjglixj3.png
  fo31_zpsyjglixj3.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo30_zpssbijaabn.png
  fo30_zpssbijaabn.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo30_zpssbijaabn.png
  fo30_zpssbijaabn.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo31_zpsyjglixj3.png
  fo31_zpsyjglixj3.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo6_zpsoinvmhvt.png
  fo6_zpsoinvmhvt.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Keta bjondet qe te prishin mendjen gjithmone..:)

fo26_zpsixyv7cud.png

fo1_zpsw2pjnycd.png

fo24_zpsbot2qzk9.png
 

Attachments

 • fo26_zpsixyv7cud.png
  fo26_zpsixyv7cud.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo1_zpsw2pjnycd.png
  fo1_zpsw2pjnycd.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo24_zpsbot2qzk9.png
  fo24_zpsbot2qzk9.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo26_zpsixyv7cud.png
  fo26_zpsixyv7cud.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo1_zpsw2pjnycd.png
  fo1_zpsw2pjnycd.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo24_zpsbot2qzk9.png
  fo24_zpsbot2qzk9.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo12_zps9y8zl7fh.png

fo3_zpsjpxawop1.png

fo7_zpsxwhffd4i.png
 

Attachments

 • fo12_zps9y8zl7fh.png
  fo12_zps9y8zl7fh.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo3_zpsjpxawop1.png
  fo3_zpsjpxawop1.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo7_zpsxwhffd4i.png
  fo7_zpsxwhffd4i.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo12_zps9y8zl7fh.png
  fo12_zps9y8zl7fh.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo3_zpsjpxawop1.png
  fo3_zpsjpxawop1.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo7_zpsxwhffd4i.png
  fo7_zpsxwhffd4i.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo9_zpsb4mj7gsw.png


fo11_zpsrl5wpt2o.png

fo10_zps5hnaq6bx.png
 

Attachments

 • fo9_zpsb4mj7gsw.png
  fo9_zpsb4mj7gsw.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo11_zpsrl5wpt2o.png
  fo11_zpsrl5wpt2o.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo10_zps5hnaq6bx.png
  fo10_zps5hnaq6bx.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo9_zpsb4mj7gsw.png
  fo9_zpsb4mj7gsw.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo11_zpsrl5wpt2o.png
  fo11_zpsrl5wpt2o.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo10_zps5hnaq6bx.png
  fo10_zps5hnaq6bx.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo15_zpsjfjgnapq.png


fo13_zpsfwopl93i.png


fo16_zpsto9fogiq.png
 

Attachments

 • fo13_zpsfwopl93i.png
  fo13_zpsfwopl93i.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo16_zpsto9fogiq.png
  fo16_zpsto9fogiq.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo15_zpsjfjgnapq.png
  fo15_zpsjfjgnapq.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo13_zpsfwopl93i.png
  fo13_zpsfwopl93i.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo16_zpsto9fogiq.png
  fo16_zpsto9fogiq.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo15_zpsjfjgnapq.png
  fo15_zpsjfjgnapq.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo18_zpsqrgujj4z.png


fo16_zpsto9fogiq.png
 

Attachments

 • fo16_zpsto9fogiq.png
  fo16_zpsto9fogiq.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo18_zpsqrgujj4z.png
  fo18_zpsqrgujj4z.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo16_zpsto9fogiq.png
  fo16_zpsto9fogiq.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo18_zpsqrgujj4z.png
  fo18_zpsqrgujj4z.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

fo14_zps3lsgdvck.png

fo8_zpsquh6t4wn.png
 

Attachments

 • fo14_zps3lsgdvck.png
  fo14_zps3lsgdvck.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo8_zpsquh6t4wn.png
  fo8_zpsquh6t4wn.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo14_zps3lsgdvck.png
  fo14_zps3lsgdvck.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo8_zpsquh6t4wn.png
  fo8_zpsquh6t4wn.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Artisti komik francez Gilles Bellatre flet shqip, madje shumë bukur

 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

po3_zpsch1ebdfu.png


po8_zpsp5ugqvzg.png
 

Attachments

 • po3_zpsch1ebdfu.png
  po3_zpsch1ebdfu.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po8_zpsp5ugqvzg.png
  po8_zpsp5ugqvzg.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po3_zpsch1ebdfu.png
  po3_zpsch1ebdfu.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po8_zpsp5ugqvzg.png
  po8_zpsp5ugqvzg.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

po9_zpsmf1ygmea.png


po7_zpsr67ggz0x.png
 

Attachments

 • po9_zpsmf1ygmea.png
  po9_zpsmf1ygmea.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po7_zpsr67ggz0x.png
  po7_zpsr67ggz0x.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po9_zpsmf1ygmea.png
  po9_zpsmf1ygmea.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po7_zpsr67ggz0x.png
  po7_zpsr67ggz0x.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

po6_zpsrqlkii7v.png


po2_zps5lxnvgfa.png
 

Attachments

 • po6_zpsrqlkii7v.png
  po6_zpsrqlkii7v.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po2_zps5lxnvgfa.png
  po2_zps5lxnvgfa.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po2_zps5lxnvgfa.png
  po2_zps5lxnvgfa.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po6_zpsrqlkii7v.png
  po6_zpsrqlkii7v.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

po4_zpssc8k7h4x.png


fo8_zpsquh6t4wn.png
 

Attachments

 • po4_zpssc8k7h4x.png
  po4_zpssc8k7h4x.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo8_zpsquh6t4wn.png
  fo8_zpsquh6t4wn.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po4_zpssc8k7h4x.png
  po4_zpssc8k7h4x.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo8_zpsquh6t4wn.png
  fo8_zpsquh6t4wn.png
  6.9 KB · Shikime: 0

MasteR

I'm offline
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

13450292_1330302783664941_2667296903015224343_n.jpg

13407114_1329962563698963_1219193091075148835_n.jpg

13442123_1329962330365653_1138612038538487828_n.jpg

13450749_1329962103699009_8287149360437804329_n.jpg

13423955_1329961907032362_5668341613184155230_n.jpg
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

13413021_1329924807036072_4155317285872467913_n.jpg

13428517_1329924740369412_4990429065539941429_n.jpg

13269303_1329630300398856_4282693144462769931_n.jpg

Mbushja e dhemballeve me material te zi tipike e shqiptarve :p
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

13432435_1329630227065530_748760468374367679_n.jpg

13450933_1329630230398863_8057770561354890132_n.jpg
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Bionde apo brune.....:p

po1_zpsqmil1uki.png

fo26_zpsixyv7cud.png
 

Attachments

 • po1_zpsqmil1uki.png
  po1_zpsqmil1uki.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo26_zpsixyv7cud.png
  fo26_zpsixyv7cud.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po1_zpsqmil1uki.png
  po1_zpsqmil1uki.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • fo26_zpsixyv7cud.png
  fo26_zpsixyv7cud.png
  6.9 KB · Shikime: 0

MasteR

I'm offline
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

tifozet-7-933x445.jpg
 

Attachments

 • tifozet-7-933x445.jpg
  tifozet-7-933x445.jpg
  92.3 KB · Shikime: 0
 • tifozet-7-933x445.jpg
  tifozet-7-933x445.jpg
  92.3 KB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Pamjet e dy shqiptareve, Rike Roçi dhe Irida Oxa tashmë kanë bërë xhiron e botës gjatë stadiumit në Francë, duke qenë pjesë e të gjitha mediave botërore

Ato u fokusuan nga kamerat e ndryshme televizive falë bukurisë dhe aseteve të tyre bombastike. Irida Oxa tashmë na vjen me foto dhe video nga jeta e përditshme në të cilat shfaqet tejet seksi dhe joshëse.

po1_zpsqmil1uki.png

Dy bukuroshet shqiptare ishin të pranishme në ‘Veledrome’ për ta përcjell ndeshjen Francë – Shqipëri, ku Kombëtarja humbi 2:0 duke pranuar dy gola në minutat e fundit të ndeshjes.
/g-e
 

Attachments

 • po1_zpsqmil1uki.png
  po1_zpsqmil1uki.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po1_zpsqmil1uki.png
  po1_zpsqmil1uki.png
  6.9 KB · Shikime: 0

Didi

C'est la vie.
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Sa te bukura qe jane disa. Me Francen kapnin shume tifozerin tone, kishte lezet. :)


Ps. O laur,ato dy biondet i ke sjelle dy here apo emocionet?! :p
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Ps. O laur,ato dy biondet i ke sjelle dy here apo emocionet?! :p

Une vdeksha per biondet,.......... e u ringjallsha per brunet..:)
 

Abisi

offline✌
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Kjo Rikja me ate tjetren,sa shume e dashkan futbollin :p
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Bukuroshe qenkan.
ti "hane" me shendet ata qe i kane tyret ahhahahahahahah :p
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

po12_zpspihulgsd.png


po13_zps0iggxzoi.png


po14_zpskbmbq3ht.png
 

Attachments

 • po12_zpspihulgsd.png
  po12_zpspihulgsd.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po13_zps0iggxzoi.png
  po13_zps0iggxzoi.png
  6.9 KB · Shikime: 0
 • po14_zpskbmbq3ht.png
  po14_zpskbmbq3ht.png
  6.9 KB · Shikime: 0

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Kjo shfaqja e tifozeve tane ne stadiume kam pershtypjen se po na jep nje pamja te mire. Bravo!!

Tani pse me duket mua se te ajo Trust no one :vetull:se sikur ka ate buzen e siperme paksa te sulmuar :eek:kidoki:apo te gicur:po:
 

ricky_ch

******
Titulli: Tifozat shqiptar ne Kampionat

Miërëp, gjithmonë ka tendenca që shqipëtarët të njollosen...
Në youtube qarkullon një video e rrejshme në fakt e vjetër
kinse përleshje e 17 qershorit mes shqipëtarëve dhe sërbëve:

[video=youtube;732xF-45Nec]https://www.youtube.com/watch?v=732xF-45Nec[/video]

Kurse, thuhet se ka patur përleshje mes shqipëtarëve dhe françezëve në Lyon
pas përfundimit të lojës, ku janë therrur me thikë një françez dhe 1 belg.

 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top