Tinguj te cuditshem po degjohen ne te gjithe boten!!!

Njerez ne te gjithe boten raportojne se po degjojne tinguj te cuditshem dhe i kane regjistruar edhe ne video.

Shume nga keto regjistrime jane hedhur edhe ne faqen YouTube dhe nje gje eshte shume e qarte: cfaredo qofshin keto zhurma te mbinatyrshme, ato tingellojne te gjitha njesoj, dhe deri tani jane te pashpjegueshme.

Nuk mund te thuhet qe keto zhurma te cuditshme dhe ndonjehere shume te larta, mund te jene ndonje shaka e dikujt. Ngjashmeria e tyre me njera-tjetren dhe fakti qe jane regjistruar ne vende te ndryshme te botes, ne ben neve qe te besojme se nje shaka e tille nuk mund te realizohej ne menyre kaq perfekte.

Ka vetem pak dite qe ka filluar te raportohet dhe diskutohet fenomeni i ketyre tingujve te cuditshem.

Komentet ne video, rreth mijera te tilla, variojne ne tre drejtime:
Ata qe e shpjegojne videon si shaka; ata qe ia atribuojne zhurmat muzikes se Holliwood-it; dhe ata qe thone se i kane degjuar tingujt edhe vete.

Ky grup i fundit thote se zhurmat jane te njejta, kur tregojne eksperiencat me njeri-tjetrin dhe sipas tyre nuk ngjan te jete nje tingull natyror.

(O.C/ infoalbania)
[video=youtube;-17B7tS5bVs]http://www.youtube.com/watch?v=-17B7tS5bVs&feature=player_embedded[/video]
 
Top