TIRANA, SI E GJETA

E lexova qe pare ,me pelqej pershkrimi.
Eh ,si cdo qytet qe ndryshon dhe ndjene nostalgji kur fillon e ndryshon shume cka ne te.
Tirana sidomos qendra e saj sheshi eshte e bukur ,por tek sahati per shembull kane brere krim kulturore me ato pallatet si berbindesha betoni.
 
Top