Top Sites in Albania

SempreBarca

Anëtar i Respektuar
20 webfaqet me te klikuara ne Shqiperi sipas alexa.com (the web information company)


1. Facebook


facebook.com

A social utility that connects people, to keep up with friends, upload photos, share links and videos.


2. Google


google.com

Enables users to search the Web, Usenet, and images. Features include PageRank, caching and translation of results, and an option to find similar pages. The company's focus is developing search technology.


3. YouTube

youtube.com

YouTube is a way to get your videos to the people who matter to you. Upload, tag and share your videos worldwide!


4. Yahoo!

yahoo.com

Personalized content and search options. Chatrooms, free e-mail, clubs, and pager.


5. Windows Live

live.com

Search engine from Microsoft.


6. Microsoft Network (MSN)

msn.com

Dialup access and content provider.


7. BalkanWeb

balkanweb.com

Informacione në gjuhen shqipe nga rajonet e Ballkanit ku jetojnë shqiptare.


8. Top Channel

top-channel.tv

Nëpërmjet programeve të tij të mirënjohura ka qenë një dritare e cila ka pasqyruar për qytetaret shqiptarë probleme sociale dhe ekonomike si të individit ashtu edhe të bashkësisë. Gjithashtu ai është një burim i besueshëm për përhapjen e informacionit.


9. Wikipedia

wikipedia.org

An online collaborative encyclopedia.


10. Blogger.com

blogger.com

Free, automated weblog publishing tool that sends updates to a site via FTP.


11. RapidShare

rapidshare.com

Users can upload up to 100 meg files for sharing. Provides downloads of 100 megs per hour on the free service. Premium service also available.


12. Gazetastart.com

gazetastart.com

gazetastart.com


13. Bing

bing.com

bing.com


14. Microsoft Corporation

microsoft.com

Main site for product information, support, and news.


15. Flickr

flickr.com

Picture galleries available with chat, groups, and photo ratings.


16. Njoftime.com

njoftime.com

platformë e hapur në qershor 2004, në të cilën mund të publikosh oferta ose të kërkosh: artikuj, mallra, shërbime por edhe njoftime apo shpallje për aktivitete kulturore, evenimente tregtare, panaire, ekspozita.. etj. E ndarë në rubrika te veçanta si: tregu i punës tregu i makinave tregu elektronik tregu i shtëpive (pasuri te paluajtshme) tregu i shërbimeve .... apo Adresari i biznesit .......por edhe sipas rajoneve dhe qyteteve si nga Shqipëria ashtu edhe nga Kosova e Mali i zi, nga Maqedonia apo Diaspora..... njoftime.com ofron një alternativë për zgjerimin e tregut oferte - kërkese.


17. gjeneralmegafoni.com

gjeneralmegafoni.com

LIRI DO TE THOTE PJESMARRJE


18. Shekulli On-Line

shekulli.com.al

Website dhe gazeta me e madhe ne Shqiperi.


19. Full Free Porn Videos & DVDs - Sex, Porno, Porn Tube, Free XXX Porn :eek:hh::eek:hh:

pornhub.com

pornhub.com


20. WordPress.com

wordpress.com

Free blogs managed by the developers of the WordPress software. Includes custom design templates, integrated statistics, automatic spam protection and other features.
 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Top Sites in Albania

Mire qe ajo e 19 s'kish dale e para thuaj...
 

DeliriumMind

Set yourself free ? change can be good.
Titulli: Top Sites in Albania

ahahhaahahahhahaahahhahaahahh vetem ne nr 19 porno ? ahahha
 

Bessy87

Anëtar i ri
Titulli: Top Sites in Albania

Kjo do te thote qe Angel Devil eshte specie ne zhdukje ne vendin tone...:)
p.s: Shaka Angel,mos ma merr per ters.
 

Karamele Zana

Anëtar i Nderuar
Titulli: Top Sites in Albania

Facebook ne vend te pare? Wow... Ne gjithe vendet me duket se kjo ishte ne top 3.

Nice qe e perdorin edhe blogger edhe flickr... :) (une like-i)
 

SempreBarca

Anëtar i Respektuar
kush doli kaq i mençur qe e transferoj temen ktu ?
mos ju dukem menaxher reklamash un ?
kjo teme nuk e ka vendin ktu sepse eshte vetem nje informacion qe tregon cilat webfaqe jan me te popullarizuara tek shqiptaret e Shqiperise. Nuk thot askund se duhet te vizitoni kete apo ate
veq alchohole duhet ta ket bo ket se shpesh ka qef me u shit strateg
kastravec :D
 
Top