Trafiku i njerëzve,Raporti Vjetor i DASH: Shqipëria nuk përmbush as kushtet minimale

auto_Screenshot_41498650488.png
Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj u njoh me gjetjet e Raportit vjetor të Departamentit Amerikan të Shtetit për Trafikimin e Qenieve Njerëzore, në të cilën vë në pah se Shqipëria nuk përmbush kushtet minimale për eliminimin e trafikimit.

Raporti i rekomandon Shqipërisë që të zbatojë ligjin që përjashton viktimat nga dënimi në raste të tilla? të trajnojë policinë, të vazhdojë që hetojë, ndjekë dhe dënojë fuqishëm trafikantët.

Qeveria shqiptare dhe Ministria e Punëve të Brendshme e kanë vendosur luftën kundër trafikimit të personave në krye të listës së prioriteteve, nëpërmjet një angazhimi maksimal dhe reagimit me masa konkrete.

Ministri i Punëve të Brendshme Dritan Demiraj shprehet thellësisht i angazhuar për të rritur kapacitetet e strukturave antitrafikim, në zbatimin e Strategjisë së Luftës Kundër Trafikimit të Personave dhe Planit të Veprimit 2014-2017.
Screenshot_51498650583.png

Syri net
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Ani Dritan Demiraj lollollol

Ai s'ka mundesi me nderru nje rreshter e le me diq tjeter.
 
Fatkeqesisht eshte me se e vertete.
Jo vetem kjo por shume standarde nuk permbushen.
Normalisht keto ndodhin atje ku shteti per nje motiv ose per nje tjeter eshte i dobet per te mos thene eshte pale me kriminalitetin.
Nje shtet qe nje cope Klement Balil se kap dot ne 28 000 km2 nuk eshte shtet.
Nejse, te shohim ketej e tutje edhe pse e kam thene edhe me pare.
Nuk kam shume shprese te ndryshoje ndonje gje.
I njejti Sajmir Tahir do jete minister i brendshem, ai qe ishte dmth, ai prape do jete!
 
Top