Tre shenja të zodiakut që do të përjetojnë probleme në lidhjet e dashurisë këtë gusht

Këtë gusht, do të shfaqet aspekti i katrorit T, i cili do të shkaktojë situata stresuese tek Ujori, Demi dhe Luani në shumë sfera të jetës, veçanërisht në marrëdhëniet e dashurisë.

Sheshi T në horoskop tregon dy planetë në kundërshtim (Saturni dhe Urani) që janë katrorë me planetin e tretë (Mërkuri).

Ujori
Meqenëse Saturni është në shtëpinë tuaj të parë, kjo mund të krijojë probleme me mënyrën se si e shikoni trupin tuaj, domethënë do të ndodhë pasiguri.

Do të jeni shumë të rreptë me veten.

Urani dhe Hëna janë në shtëpinë e katërt gjatë gushtit, që do të thotë se emocionet negative të papritura do të shfaqen në një lidhje dashurie.

Dielli dhe Mërkuri në shtëpinë e shtatë do të intensifikojnë më tej komunikimin e keq.

Ju nuk do të keni vullnetin për t'u marrë me konfliktin.

Mbani në mend se është e rëndësishme të mos shtypni asgjë, por mos harroni të mendoni për implikimet afatgjata të fjalëve tuaja.

Demi

Meqenëse Urani dhe Hëna janë në shtëpinë tuaj të parë, kjo mund të krijojë emocione të papritura që do të shfaqen kur bëhet fjalë për perceptimin tuaj se kush jeni në këtë pikë të jetës tuaj dhe kush jeni duke u bërë.

Do të zbuloni se nuk jeni të kënaqur me veten dhe se po bëni vetëm atë që të tjerët ju thonë.

Saturni është në shtëpinë e dhjetë, gjë që do t'ju bëjë të pakënaqur me përparimin tuaj në karrierë.

Dielli dhe Mërkuri në shtëpinë e katërt do të prishin dinamikën e marrëdhënies së dashurisë.

Do të shihni një të vërtetë që është fshehur ose që mund ta keni mohuar.

Kjo e vërtetë do t'ju motivojë të bëni një ndryshim të rëndësishëm në jetën tuaj.

Ju do të jeni në gjendje të rifitoni një pjesë të origjinalitetit që keni humbur.

Luani

Dielli dhe Mërkuri janë në shtëpinë e parë, që do të thotë se do të bëheni të vetëdijshëm për natyrën dhe qëllimin tuaj në këtë botë.

Në të kundërt, Saturni në shtëpinë e shtatë do të krijojë një ndjenjë kufizimi dhe shtypjeje në një lidhje dashurie.

Do të kuptoni që ju dhe partneri juaj nuk jeni më të pajtueshëm.

Urani dhe Hëna janë në shtëpinë e dhjetë dhe do t’ju “bëjnë” të heqni qafe të gjitha sfidat e karrierës që ju pengojnë të përparoni.
 
Këtë gusht, do të shfaqet aspekti i katrorit T, i cili do të shkaktojë situata stresuese tek Ujori, Demi dhe Luani në shumë sfera të jetës, veçanërisht në marrëdhëniet e dashurisë.

Sheshi T në horoskop tregon dy planetë në kundërshtim (Saturni dhe Urani) që janë katrorë me planetin e tretë (Mërkuri).

Ujori
Meqenëse Saturni është në shtëpinë tuaj të parë, kjo mund të krijojë probleme me mënyrën se si e shikoni trupin tuaj, domethënë do të ndodhë pasiguri.

Do të jeni shumë të rreptë me veten.

Urani dhe Hëna janë në shtëpinë e katërt gjatë gushtit, që do të thotë se emocionet negative të papritura do të shfaqen në një lidhje dashurie.

Dielli dhe Mërkuri në shtëpinë e shtatë do të intensifikojnë më tej komunikimin e keq.

Ju nuk do të keni vullnetin për t'u marrë me konfliktin.

Mbani në mend se është e rëndësishme të mos shtypni asgjë, por mos harroni të mendoni për implikimet afatgjata të fjalëve tuaja.

Demi

Meqenëse Urani dhe Hëna janë në shtëpinë tuaj të parë, kjo mund të krijojë emocione të papritura që do të shfaqen kur bëhet fjalë për perceptimin tuaj se kush jeni në këtë pikë të jetës tuaj dhe kush jeni duke u bërë.

Do të zbuloni se nuk jeni të kënaqur me veten dhe se po bëni vetëm atë që të tjerët ju thonë.

Saturni është në shtëpinë e dhjetë, gjë që do t'ju bëjë të pakënaqur me përparimin tuaj në karrierë.

Dielli dhe Mërkuri në shtëpinë e katërt do të prishin dinamikën e marrëdhënies së dashurisë.

Do të shihni një të vërtetë që është fshehur ose që mund ta keni mohuar.

Kjo e vërtetë do t'ju motivojë të bëni një ndryshim të rëndësishëm në jetën tuaj.

Ju do të jeni në gjendje të rifitoni një pjesë të origjinalitetit që keni humbur.

Luani

Dielli dhe Mërkuri janë në shtëpinë e parë, që do të thotë se do të bëheni të vetëdijshëm për natyrën dhe qëllimin tuaj në këtë botë.

Në të kundërt, Saturni në shtëpinë e shtatë do të krijojë një ndjenjë kufizimi dhe shtypjeje në një lidhje dashurie.

Do të kuptoni që ju dhe partneri juaj nuk jeni më të pajtueshëm.

Urani dhe Hëna janë në shtëpinë e dhjetë dhe do t’ju “bëjnë” të heqni qafe të gjitha sfidat e karrierës që ju pengojnë të përparoni.
Sa e pashe thashe me vete-
Mosssss na fiku deren e gushtit ky?
Ne nuk do kemi probleme dmth?
 

TinkyPinky

Be you. Do you. For you. 🌸
Do e leni rehat luanin?
Se ne spysim per gjo... dhe pse ne luaneshat dum drru ?

@Darius ca thot ky ? po u pata sjell keq, e paskan pas fajin yjet dhe jo malli. Mputh cik qe te largojme syrin e keq ?
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Paskeni qene ca llafazane qe nje Zot e di??
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Relaxing Happy Sunday GIF by Markpain
 
Top